Myynnin rekrytointi

Miksi kannattaa käyttää myynnin rekrytoinnissa asiantuntijaa? Miksen hoitaisi rekrytointia itse ja säästäisi rahaa? Ainakin näitä kysymyksiä tulee pohdittua kun haetaan uutta voimaa yrityksen myyntiin. Asiantuntijaa tai ulkopuolista apua ei kannatakaan käyttää mikäli on varma siitä että itse tehty rekrytointi onnistuu ja toimii. Useasti käy kuitenkin niin, että rekrytoidun henkilön ja rekrytoivan yrityksen ajatukset toisistaan eivät kohtaa ja tiet jopa eroavat nopeasti. 

Evium – Myynnin rekrytointi

Loistavat myyntiorganisaatiot ja yritykset tarvitsevat parhaiten sopivia ihmisiä saavuttaakseen strategiset tavoitteensa. Myynnin rekrytointi on palveluistamme se jolla autamme organisaatioita löytämään B2B-myyjiä. Laaja asiantuntemuksemme mahdollistaa sen, että asiakasyrityksemme voivat luottaa ehdotuksiemme toimivuuteen. Olemme itse B2B-myynnin ammattilaisia ja teemme päivittäin juuri kyseisiä töitä. 

Käytämme rekrytoinnissa Hill Internationalin työkaluja, joilla voidaan selvittää henkilön soveltuvuutta eritoten myynnin ja myynnin johtamisen tehtäviin. Jokainen kauttamme löytyvä henkilö käy läpi soveltuvuusarvioinnin ja seikkaperäisen keskustelun asiantuntijamme kanssa. Näin haluamme varmistaa että yritys löytää oikeasti hyvän henkilön ja että hyvä henkilö löytää itselleen oikean yrityksen.

Myynnin rekrytointi – hinta

Etsimme yrityksellesi parhaiten sopivia myyjäehdokkaita, haastattelemme ja tarkastelemme soveltuvuutta ja sinä teet lopullisen valinnan.

Hinta – koko prosessi

4000 EUR, sisältäen soveltuvuusarvioinnin ja tarkan raportin valittavan myyjän vahvuuksista, heikkouksista ja kehittämisen kohteista.

Hinta – soveltuvuusarviointi

1000 EUR