Tähtäimessä uusi työpaikka?

Kiihdytyskaista uusille urille tai oman alan töihin

Eviumin rekrytoivat koulutusohjelmat ovat moderni ja tehokas tapa työllistyä aloille, joilla osaajista on pulaa. Saat ajankohtaista asiantuntijakoulutusta ja pääset heti näyttämään kyntesi käytännön töissä.


Tutustu koulutusohjelmiin:


Ratkaisumyyjä Superassari Rekisteröidy työnhakijaksi

Yhdistämme tekijät ja uutta osaamista kasvunsa tueksi tarvitsevat yritykset. 


Tässä yhteydessä otsikossa mainitulla tekijällä voidaan tarkoittaa niin vastavalmistunutta, alanvaihtajaa kuin jo pitkän työuran tehnyttä ammattilaista joka haluaa päivittää osaamistaan.


Vastavalmistuneille ja alanvaihtajille rekrytoiva koulutusohjelma on ohituskaista työhön ja tilaisuus kerryttää oman tai uuden alan työkokemusta ja kehittää ammattitaitoaan. 


Kokeneelle tekijälle koulutusohjelmaan osallistuminen taas tarjoaa mahdollisuuden päivittää omaa ammattitaitoaan tulevaisuuden työmarkkinoille ja avata ovia uusia osaajia etsiviin kasvuyrityksiin.


Kouluttajamme käärivät päivittäin hihansa ja tekevät töitä yritysasiakkaidemme kanssa, joka takaa opetuksen työelämälähtöisyyden ja ajantasaisuuden. Suunnittelemme ohjelman sisällön koulutuskohtaisesti yhdessä rekrytoivien yritysten kanssa saavuttaaksemme parhaan lopputuloksen.


Koulutusohjelmassa yhdistyvät alan asiantuntijoiden vetämät koulutukset ja käytännön työharjoittelu rekrytoivassa yrityksessä. Työharjoittelupäivien aikana pääset sisälle yrityksen toimintaan, tapoihin, kulttuuriin ja työyhteisöön. Kehität myös lyhyessä ajassa ammattitaitoasi huomattavasti ja saat lisää käytännön kokemusta työskentelystä valitsemallasi alalla. Koulutuksen aikana hankittu uusi osaaminen on varmasti hyödyllistä ja heti käytettävissä.


Yhteisenä tavoitteenamme on, että työllistyt koulutusohjelman päätyttyä, joten valitsemme sekä koulutukseen osallistuvat henkilöt että yhteistyöyritykset tarkkaan ja huolella.


Taustasi voi olla miltä alalta tahansa. Opinnot, innostuneisuus ja harrastuneisuus antavat loistavat lähtökohdat mutta asenne ja motivaatio ratkaisevat. 

Lähetä meille oman näköisesi hakemus, jossa esittelet meille itsesi! Luo itsellesi siis hakuprofiili.

Kun olet lähettänyt hakemuksen, olemme sinuun yhteydessä ja kutsumme sinut haastatteluun. Haastattelun jälkeen keskustelemme ohjelmassa mukana olevien yritysten kanssa löytääksemme sinulle parhaan mahdollisen tulevan työpaikan. 

 


Haluatko hypätä rohkeasti kohti uutta ja kehittyä tulevaisuuden asiantuntijaksi?


Klikkaa allaolevasta linkistä ja jätä jälki itsestäsi, niin olemme sinuun yhteydessä.Rekisteröidy työnhakijaksi

 1. Yrityskartoitus

Evium esittelee sivuillaan käynnistyvät rekrytoivat koulutusohjelmat. Tietoa näistä saat myös paikalliselta TE-palvelulta. Ensimmäisessä vaiheessa kannattaa jättää yhteystietonsa ja CV meille sitä tarkoitusta varten olevan lomakkeen kautta (linkki). Kannustamme myös ottamaan puhelimitse yhteyttä ja keskustelemaan suoraan kanssamme erilaisista tarjolla olevista mahdollisuuksista.

Kun olemme tietoisia siitä että olet olemassa ja kiinnostunut ottamaan uuden askeleen niin pidämme huolen yhteydenpidosta ja siitä että löydämme sinua kiinnostavan polun.

2. Rekrytointiprosessi

Uusia työntekijöitä haetaan koulutukseen Eviumin toimesta. Evium luo ilmoitukset, julkaisee ne monikanavaisesti ja haastattelee hakijat. Työntekijää hakeva yritys ja Evium haastattelevat ja valitsevat yhdessä koulutettavat uudet työntekijät.

Osana Eviumin rekrytointiprosessia pääset arvioimaan omaa osaamistasi ja mielenkiinnon kohteita. Evium käyttää arvioinneissaan yksinoikeudella Suomessa huipputyökaluja (Hill Management) ja tulokset antavat erinomaisen tuen ja tiedon sinulle tulevaisuuden uraa ajatellen.

3. Koulutus ja työssaoppiminen

Koulutusohjelmat rakennetaan vastaamaan hakevan yrityksen tarvetta ja toimialaa. Lisäksi otamme aina huomioon koulutukseen osallistuvien henkilöiden aikaisemman kokemuksen sekä koulutustason, jotta osallistuvat henkilöt saavat mahdollisimman paljon tarpeellista itselleen uutta tietoa ja taitoa.

Rekrytoivan koulutusohjelman pituus on noin 2-3 kuukautta. Koulutukseen sisältyy sekä koulutusjakso että työssäoppimisen jakso. Koulutusjakso toteutetaan Eviumin toimesta usein Eviumin tiloissa ja työssäoppiminen tapahtuu suurimmalta osin tulevan työnantajan tiloissa.

4. Työsopimus

Rekrytoivaan koulutusohjelmaan osallistuva rekrytoiva yritys ja koulutusohjelmaan osallistuva rekrytoitava henkilö solmivat työsopimuksen koulutusohjelman päätteeksi.

Normaali käytäntö on että työsopimus alkaa 4-6 kuukauden koeajalla. Evium on mukana tarvittaessa helpottamassa työsopimusasioissa ja neuvottelussa.