Rekrytoivat koulutusohjelmat

Uusia osaajia ja urapolkuja

Etsitkö tekijöitä yrityksesi kasvun tueksi tai oletko itse uusia haasteita vailla?

Eviumin rekrykoulutukset yhdistävät työvoiman tarpeessa olevat kasvuyritykset ja uutta suuntaa etsivät tekijät.

Evium on henkilöstön rekrytoinnin ja kouluttamisen asiantuntijaorganisaatio. Haemme asiakkaillemme jatkuvasti uusia asiantuntijoita ja tekijöitä.


Keskitymme sekä asiakasyritystemme tarpeisiin että työtä hakevien ihmisten osaamisen oikeanlaiseen parantamiseen. Tästä yksinkertaisesta yhtälöstä muodostuu onnistuminen. Asiakkaamme saavat puuttuvaa osaamista ja resurssia, ja työtä hakevat ihmiset oppivat haluamiaan taitoja sekä löytävät itsensä haluamastaan työpaikasta.Lue lisää koulutusohjelmista:

 

TyönhakijalleTyönantajalle

 

 

Mikä on rekrytoiva koulutusohjelma?

Rekrytoiva koulutusohjelma on ELY:n rahoittama toimintamalli, jonka tarkoituksena on kouluttaa yrityksille uusia osaajia ja löytää motivoituneille henkilöille uusia sopivia työpaikkoja. Koulutettava uusi työntekijä voi olla jo pitkän työuran tehnyt henkilö, alanvaihtaja tai esimerkiksi koulutustaan jossakin oppilaitoksessa viimeistelevä henkilö.

Evium suunnittelee ja toteuttaa koulutusohjelmat laadukkaasti ja ammattitaidolla. Lisätietoa löydät alta. Ota yhteyttä, kysy lisää ja osallistu!

 Lue lisää koulutus- ja rekrytointiprosessin etenemisestä


Työnhakija Työnantaja

Uutta työntekijää etsimässä

Mistä löytää se kuuluisa hyvä tyyppi?

 

Miten löytää uusia asiantuntijoita tai osaajia yritykseen kun tuntuu että osaajia ei oikein ole tai rekrytointi on vaikeaa ja kallista? Osaajapula ja kiristyvä kilpailu osaavista ammattilaisista hankaloittavat rekrytointeja. Eviumin kokeneet ammattilaiset auttavat löytämään sinun yrityksellesi parhaan ratkaisun.

Kokosimme tärkeimmät faktat rekrytoivista koulutusohjelmista, hinnoittelusta ja prosessin etenemisestä esitteeseen, jonka voit ladata ja tallentaa alta.