Ratkaisumyyjä

Oletko juuri valmistumassa, yritysten ongelmien ratkaisusta kiinnostunut tai jo kokenut B2B - myynnin asiantuntija ja etsit uusia haasteita?

Useat kasvuyritykset etsivät osaajia asiantuntija -ja myyntitehtäviin rekrytoivan koulutusohjelman kautta. Osaajia vailla olevat toimijat operoivat yritykseltä yritykselle kohdistuvassa palveluliiketoiminnassa eli B2B -bisneksessä. Nyt haemme osaajia nimenomaisesti digi -IT ja teknologiayrityksiin. 

Ohjelman tärkein päämäärä on löytää sinulle taustaasi ja kiinnostustasi vastaava uusi työpaikka. Toisena tärkeänä tavoitteena on tarjota sinulle mahdollisimman hyvä ja tulevan työn tehtäviin vastaava osaaminen asiantuntijoiden koulutuksessa.

Koulutuksen aikana käydään läpi ajankohtaisia aihealueita, mm.

B2B -myynnin murros

"Myynti on muuttunut ja väkisin työntämällä ja pakottamalla ei saa aikaan enää muuta kuin huonon maineen. Pureudumme uuden myynnin maailman elementteihin ja siihen mitkä asiat ratkaisevat. Pääroolia näyttelevät ihmisen kohtaaminen ihmisenä, aito halu löytää asiakkaalle paras ratkaisu ja luottamus."

Digitaalinen myynti 

"Tietokone ja Internet.....kaikki tieto on kaikkien saatavilla. Tämä vaikuttaa sekä ihmisten että yritysten ostokäyttäytymiseen yhä voimakkaammin. Yritysten edustajat kasvattavat tietoaan erilaisista soveltuvista ratkaisuista päivittäin erilaisilla digitaalisilla alustoilla. Miten tämä vaikuttaa myynnin asiantuntijan elämään ja miten siihen päästään itse mukaan vaikuttamaan?"

Ongelmanratkaisijan neuvottelutaidot

"Myyjä ei ole myyjä vaan Asiantuntija on ongelmanratkaisija. Ongelmanratkaisijalla pitää olla kykyä neuvotella erilaisista ratkaisuista asiakkaansa kanssa. Perinteinen tarjousten lähettely ja kaupan väkisin hakeminen ei ole neuvottelua, se on turhaa ja raastavaa hommaa. Ongelmanratkaisija osaa tehdä neuvottelusta vaivatonta itselleen ja asiakkaalleen."

Asiakasyritysten haasteet teknologian ohituskaistalla. 

"IT ja teknologioiden nopea kehitys avaavat monille toimialoille ja yrityksille erinomaisia mahdollisuuksia ratkaista ongelmiaan tehokkaammin. On mahdollista, oikeiden ratkaisujen avulla, jopa kasvaa räjähdysmäisesti. Jokaisella yrityksellä on kuitenkin suuria haasteita valita oikeaan aikaan oikeanlaiset teknologiset ratkaisut ja järjestelmät. Tämä taas vaikuttaa jokaiseen ostotoimenpiteeseen yrityksessä. Selvitämme yhdessä siis miten autamme asiakkaitamme valitsemaan oikein kiihtyvässä teknologiataloudessa."

Rekrytoivan koulutusohjelman kautta tarjolla on tehtäviä mm. seuraaviin rooleihin:

 • Key Account Manager
 • Asiakaspäällikkö
 • B2B -myyjä
 • Asiantuntijamyyjä
 • Digital Sales and Marketing Manager
 • Myyntijohtaja
 • Asiakkuusjohtaja
 • Sales Agent
 • Sales Representative
 • Aftersales Manager
 • Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija

 


Haluatko hypätä rohkeasti kohti uutta ja kehittyä tulevaisuuden asiantuntijaksi?


Klikkaa allaolevasta linkistä ja jätä jälki itsestäsi, niin olemme sinuun yhteydessä.Rekisteröidy työnhakijaksi